![](/documents/39059/2526614/a.jpg/1b1e53ea-94d0-986e-c629-0995170dec5e?t=1686784152941&download=true)
تألیف کتاب "برنج و خطر آلودگی" توسط عضو هیأت علمی گروه زیست شناسی
20 08 2017
کد خبر : 3266568
تعداد بازدید : 157
کتاب "برنج و خطر آلودگی" تالیف دكتر منصور افشار محمدیان، دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه گیلان با همکاری مهندس سارا اسمعیلی و مهندس زهرا الماسی، کارشناسان ارشد علوم گیاهی فارغ التحصیل دانشگاه گیلان به چاپ رسید. در این کتاب مباحثی از قبیل: برنج و ارزش غذایی آن، ترکیبات آلی و عناصر معدنی برنج، بیماری ها و آفات برنج، انواع سموم مصرفی در مزارع برنج، کنترل شیمیایی و بیولوژیکی بیماری ها و آفات برنج، آلودگی های برنج و باقیمانده آفتکشها در برنج، فلزات سنگین و باقیمانده آنها در برنج بحث و بررسی شده است. با توجه به اخبار متعددی که هر ساله در مورد آلودگی های مختلف برنج در رسانه ها مطرح می شود، علاوه بر استفاده اقشار مختلف جامعه، دانشجویان رشته های مختلف کشاورزی و زیست شناسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و از جمله موسسات تحقیقات کشاورزی می توانند از مطالب این کتاب استفاده کنند. کتاب « برنج و خطر آلودگی » دارای 172 صفحه و مشتمل بر 7 فصل می باشد.
دسته بندی :
اسلایدر خبرهای سایت اصلی
خبرها