کتاب حاضر عمدتا با تاکید بر جنبه های کاربردی مدیریت تغذیه آبزیان پرورشی کشور نگارش شده است و در آن فاکتورهای زیست شناسی و محیطی موثر بر تغذیه نیز مدنظر قرار گرفته اند.
این کتاب در دوازده فصل می باشد : 1-تفذیه و رشد 2-فیزیولوژی تغذیه 3-متابولیسم انرژی 4-اجزای غذایی و نیازهای تغذیه ای 5-مهم ترین اجزا مورد استفاده در جیره غذایی آبزیان 6-افزودنی ها 7-فرمولاسیون و جیره نویسی 8-ساخت و نگهداری غذا 9-مدیریت تغذیه آبزیان 10-روش های غذادهی 11-غذای زنده در تغذیه آبزیان 12-تجزیه شیمایی مواد غذایی