![](/documents/39059/2526474/95411.jpg/751a5d35-21fb-1ccd-e735-aa92472e00a1?t=1686787126486&download=true)
ترجمه کتاب فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی توسط عضو هیأت علمی گروه علوم باغبانی دانشگاه گیلان
28 06 2015
کد خبر : 3289834
تعداد بازدید : 236
کتاب فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی نوشته شارون پاستور سیمسون و مارتاسی.استرائوس توسط دکتر محمود قاسم نژاد دانشیار گروه علوم باغبانی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان ترجمه شد. این کتاب مشتمل بر 12 فصل و در بر گیرنده عوامل مؤثر بر کیفیت میوه ها و سبزی ها، مدیریت ضایعات، عوامل مربوط به سلامت مواد غذایی و روش های فرآوری محصولات باغی می باشد. همچنین تکنولوژی های رایج و تکنولوژی های مدرن پس از برداشت بطور کامل در این کتاب شرح داده می شود و منبع با ارزشی برای محققین، پرسنل کنترل کیفیت مواد غذایی و دانشجویان رشته علوم باغبانی و صنایع غذایی و افراد دخیل در جابه جایی و نگهداری میوه ها، سبزی ها و گیاهان زینتی می با شد.
دسته بندی :
خبرها