با حضور نماینده ولی فقیه در استان؛ بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه گیلان برگزار شد

20 12 2023
کد خبر : 8360095
تعداد بازدید : 7446

نشست بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور نماینده ولی فقیه در استان گیلان، روسای دانشگاه‌ها و مسئولین دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.

 آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان در این نشست که با موضوع نقش حوزه و دانشگاه در تثبیت و پایداری الگوی اسلامی - ایرانی بود گفت: افرادی می‌توانند در زمینه هویت بخشی ایرانی - اسلامی فعالیت داشته باشند که از ویژگی‌های لازم برخوردار باشند.

وی اضافه کرد: برای رسیدن به این هویت و دستیابی به سبک زندگی ایرانی - اسلامی در مسیر میل به تمدن اسلامی باید افرادی فعال باشند که از ویژگی هایی چون ایمان به هدف، خلاقیت، ایده پردازی، با اراده و معتقد به ملت ایران و فضل و دانش لازم برخوردار باشند.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان با اشاره به پیشرفت‌های ایران اسلامی در بخش‌های مختلف از جمله هوا - فضا و پزشکی خاطرنشان کرد: این دستاوردها در سایه انقلاب اسلامی حاصل شد، انقلابی که با تاثیرگذاری بر ملت‌ها توانسته، اندیشمندان دنیای امروز را معطوف و متوجه به جامعه ایرانی کند.

وی با تاکید بر اینکه فعالان عرصه الگوی پیشرفت باید امیدآفرین باشند، اضافه کرد: امروز بسیاری از قدرت‌های جهانی خواستار برخی دستاوردها و فنون نظامی ما هستند، تمام این مباحث باید در راستای امیدآفرینی در جامعه تبیین شود.

امام جمعه رشت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوع تهدید جمعیتی در گیلان و ضرورت کار بیشتر برای برون رفت از این معضل اظهار کرد: مساله جمعیت در این استان هشداری جدی است که در طی سالها توجه لازم برای رفع آن نشده است.

وی همچنین با گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله مفتح به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه و درک متقابل این ۲ مجموعه آثار خوبی به همراه داشته است.

رئیس دانشگاه گیلان نیز در این نشست با اشاره به شهادت آیت الله مفتح در تاریخ ۲۷ آذر سال ۵۸ و ابتکار امام راحل برای نامگذاری این روز گفت: در زندگی آیت‌الله مفتح و استاد شهید مطهری همدلی بین حوزه و دانشگاه نمود داشت و امام خمینی (ره) به درستی این روز را نامگذاری کرد.

دکتر فرید نجفی اظهار کرد: با مطالعه و بررسی زندگی این دو شهید می‌توانیم راهکارهای عملیاتی را برای وحدت هر چه بیشتر حوزه و دانشگاه یافته و از آن استفاده کنیم.

وی در ادامه با اشاره به راه‌اندازی مجموعه‌ای در دانشگاه گیلان از سال گذشته با عنوان دفتر سبک زندگی ایرانی - اسلامی ذیل مرکز مشاوره این دانشگاه بر اساس مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: توسعه سبک زندگی ایرانی - اسلامی و آموزش آن به دانشجویان از اهداف تشکیل این دفتر است.

دکتر نجفی با بیان اینکه برخی از دانشجویان جدیدالورود به نکات اولیه زندگی در دانشگاه و جامعه آگاه نبوده و ذهنیت خاصی دارند که نشات گرفته از فضای مسموم و رها شده مجازی است، اضافه کرد: راه اندازی دفتر سبک زندگی ایرانی - اسلامی نیاز این دانشگاه بود تا دانشجویان راهنمایی شوند.

وی فعالیت سیستم استاد راهبر را یکی دیگر از اقدامات دانشگاه گیلان عنوان کرد و گفت: در این برنامه ۲۰ تا ۲۵ نفر از دانشجویان ورودی جدید تحت نظارت و راهبری یکی از اعضای هیات علمی قرار می‌گیرند، این اساتید همه امور دانشجویان را اعم از فرهنگی، عقب ماندگی درسی و مالی رصد می‌کنند.

رئیس دانشگاه گیلان خاطر نشان کرد: در این موضوع اساتید حوزه و دانشگاه در کنار هم می‌توانند در شکل‌گیری شخصیت علمی و فرهنگی نخبگان آینده کمک موثری بوده و نقش مهمی ایفا کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های گیلان نیز با گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: به این مناسبت جلسات متعددی در فضای دانشگاهی استان اعم از دانشگاه گیلان، علوم پزشکی، فرهنگیان و غیره برگزار شد.

حجت‌الاسلام علی‌محمد عباسی، آیت الله مفتح را نماد وحدت حوزه و دانشگاه عنوان کرد و افزود: امام خمینی (ره) این روز را (سالروز شهادت آیت الله مفتح) به درستی با این عنوان نامگذاری کردند موضوعی ضرورت تحول در جامعه است.

وی با اشاره به دغدغه‌ امام راحل از قبل انقلاب نسبت به همگرایی، هم افزایی و نقش موثر حوزه و دانشگاه در راستای ارتقای ایران اسلامی، اظهار کرد: بعد از انقلاب شهادت آیت‌الله مفتح نقطه عطفی شد تا سالروز شهادت وی به نام وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های گیلان با بیان نقش حوزه و دانشگاه در تثبیت و پایداری الگوی اسلامی - ایرانی اسلامی خاطرنشان کرد: حوزه و دانشگاه در هویت بخشی ارتقای ایران اسلامی نقش داشته و دارد.

وی، هویت را یکی از موضوعات اولویت‌دار در فضای عمومی جامعه دانشگاهی و به طور خاص در برخی از رشته‌ها مانند علوم انسانی دانست و اضافه کرد: ایران با قدمت، تاریخ و تمدن کهن خود هویت بزرگی برای هر فرد ایرانی ساخت و به منصه ظهور گذاشت و بعد از ورود اسلام به ایران، هویتی بزرگ‌تر به نام هویت دینی - اسلامی و مسئولیت‌های بزرگ‌تری بر افراد جامعه قرار گرفت.

حجت‌الاسلام عباسی بیان کرد: هویت‌ در ابعاد مختلفی اعم از فردی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، دینی و ملی در جامعه حکفرماست و همه ما باید از هویت اسلامی، دینی و ایرانی پاسداری کنیم.

وی با بیان اینکه هویت، یکی از چالش‌ها در جامعه به ویژه در جامعه دانشگاهی است، افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر با حملات مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و ضددینی علیه این دو هویت (اسلامی و ایرانی) که بخشی از خارج مرزها و قسمتی دیگر از داخل صورت می گیرد، عده‌ای از جوانان به ویژه دانشگاهی نسبت به این دو هویت سست شده‌اند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های گیلان اظهار کرد: حوزه و دانشگاه به ویژه مدیران و اساتید این دو مجموعه نقش موثری در هویت بخشی ایرانی - اسلامی جامعه و به طور خاص نخبگان خواهند داشت.

شایان ذکر است در این نشست هر یک از روسای دانشگاه های استان و مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان نظرات خود را درباره مباحث مطرح شده ارائه کردند.


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

01 07 2024

رئیس دانشگاه گیلان: تفویض اختیار، لازمه توسعه و پویایی دانشگاه است

سومین نشست شورای دانشگاه در دوره مدیریت جدید، دقایقی قبل در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد که رئیس دانشگاه گیلان در این نشست از ضرورت به‌ صف‌سپاری امور و تفویض اختیار به دانشکده ها و واحدها برای سرعت تصمیم‌گیری و رشد و توسعه دانشگاه در همه حوزه ها سخن گفت. دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در این نشست ضمن تقدیر از کلیه کارمندان و اعضای هیات علمی در راستای برگزاری امتحانات دانشجویان گفت: برای توسعه،  تحرک و پویایی دانشگاه نیاز است ما امور را به صف در دانشکده ها و واحدها واگذار کنیم و ستاد کار تصمیم گیری و پشتیبانی از صف را انجام دهد تا شاهد شتاب و سرعت بیشتری در انجام امور دانشگاه باشیم. رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه در دانشگاهی با این حجم از دانشجو و وسعت، انجام تمامی فعالیت ها در یک معاونت صرفا با چند نیروی آن معاونت قابل انجام نیست تصریح کرد: ما باید از ظرفیت های کلیه دانشکده ها در راستای انجام امورات مرتبط با حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ... استفاده کنیم. دکتر دوستار در ادامه خاطرنشان کرد: نیم قرن از فعالیت دانشگاه گیلان می گذرد و ما در نیمه دوم سال جاری برنامه ای در راستای 50 سالگی دانشگاه خواهیم داشت که یکی از برنامه های دانشگاه در این زمینه، برپایی نمایشگاهی از 50 سال خدماتی که دانشگاه در زمینه های مختلف به جامعه ارائه کرده است خواهد بود. وی با اشاره به تغییرات مدیریتی انجام شده در دانشگاه هم اشاره کرد و گفت: چرخه مدیریتی برای ارتقاء سیستم لازم است. دکتر دوستار همچنین به انتخابات دور دوم ریاست جمهوری در روز جمعه 15 تیر ماه 1403 و حساسیت و اهمیت آن اشاره کرد و تاکید کرد: هر کسی هر تریبونی در اختیار دارد برای تبیین ضرورت شرکت در انتخابات از آن استفاده کند و امیدواریم با مشارکت مردم و حضور پرشور در صندوق های رای برگ زرینی دیگر از حماسه حضور مردم را شاهد باشیم. حجت الاسلام و المسلمین علی‌محمد عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان هم در این نشست ضمن تبریک روز مباهله و ایام غدیریه، به نقش اسوه و الگو بودن اعضای هیات علمی اشاره کرد و گفت: انتظار داریم استادان دانشگاه در کنار رشد علمی، نگاه ویژه ای نیز به رشد و تعالی دینی داشته باشند. مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان با مهم خواندن نقش آفرینی مردم برای حضور حداکثری در انتخابات گفت: امیدواریم همچون گذشته در روز جمعه شاهد عزت و سربلندی ایران عزیز باشیم. شایان ذکر است موافقت با راه اندازی چهار رشته - گرایش جدید در دانشکده های فنی، معماری و هنر و مهندسی مکانیک از جمله مصوبات شورای دانشگاه بود.      

01 07 2024

نشست رئیس دانشگاه با مدیران کل امور اقتصادی و دارایی و امور مالیاتی استان برگزار شد

صبح امروز رئیس دانشگاه گیلان به همراه معاونین اداری مالی و مدیریت منابع و پژوهش و فناوری در اداره کل امور اقتصادی و دارایی گیلان حضور یافت و با علیرضا نوروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان در ارتباط با مولدسازی دارایی‌های دانشگاه در راستای تکمیل پروژه‌های عمرانی و توسعه و تجهیز ناوگان حمل و نقل دانشجویی و... بحث و گفتگو کرد. همچنین در نشست دیگری که با حسن صیاد مدیرکل امور مالیاتی استان برگزار شد، در ارتباط با برخورداری از اعتبار مالیاتی برای قراردادهای تحقیق و توسعه دانشگاه با هدف فراهم‌کردن فرصت مناسب برای برقراری ارتباط دانشگاه و صنعت، جهت‌دهی پژوهش‌های دانشگاهی و حمایت از نخبگان دانشگاهی برای رفع نیازهای استان، بهره‌مندی شركت‌های دانش‌بنیان و مركز رشد دانشگاه از معافیت مالیاتی و... بحث و تبادل نظر شد. شایان ذکر است در این نشست بر تقویت همکاری مشترک در راستای مهارت آموزی و آموزش دانشجویان دانشگاه با مباحث مالیاتی نیز تأکید شد.     

30 06 2024

رئیس دانشگاه گیلان از پردیس دانشگاهی بازدید کرد

رئیس دانشگاه گیلان عصر امروز به همراه جمعی از مدیران دانشگاه از بخش های مختلف پردیس دانشگاهی بازدید کرد و پس از آن در نشستی که با حضور مدیران پردیس برگزار شد حضور یافت. دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در این نشست ضمن مهم خواندن متنوع سازی راه‌های درآمدی پردیس دانشگاهی، بر اهمیت مرکز آموزش‌های آزاد و تخصصی دانشگاه تأکید کرد. دکتر دوستار گفت: در کنار رسالت‌های آموزشی و پژوهشی پردیس دانشگاهی، باید از ظرفیت‌های این مجموعه در راستای درآمدزایی دانشگاه استفاده بهینه کنیم. دکتر مرجان عباسی رئیس پردیس دانشگاهی هم در این نشست به ارائه گزارشی از وضعیت و نیازهای پردیس در حوزه‌های مختلف و مرکز آموزش های تخصصی و آزاد پرداخت. شایان ذکر است رئیس دانشگاه گیلان علاوه بر بازدید از پردیس دانشگاهی، از ستاد برگزاری آزمون های سراسری در دانشگاه که در پردیس دانشگاهی مستقر است بازدید کرد و قول مساعدت در خصوص رفع نیازهای این ستاد داد.

30 06 2024

رئیس دانشگاه گیلان: تبیین فرهنگ دفاع مقدس برای دانشجویان، بر نهادینه کردن ارزش‌های انقلاب اثرگذار است

نشست هم‌اندیشی معاونین آموزشی دانشگاه‌های استان گیلان پیرامون درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس استان با حضور استادان مرتبط با این درس، در معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد که رئیس دانشگاه گیلان در این نشست، تبیین فرهنگ دفاع مقدس برای دانشجویان را لازمه نهادینه کردن ارزش‌های انقلاب دانست. دکتر دوستار رئیس دانشگاه در این نشست، با تأکید بر ضرورت تبیین ارزش های حوزه دفاع مقدس برای دانشجویان اظهار کرد: نسل جوانی که با آن مواجه هستیم جبهه، جنگ و بحران های کشور را ندیده و با اخبار مبهم از سوی دشمنان روبروست که آشناکردن دانشجویان با فرهنگ دفاع مقدس و توصیف ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس حائز اهمیت است. رئیس دانشگاه گیلان با بیان اهمیت ترویج ارزش‌های دفاع مقدس در دانشگاه‌ها تصریح کرد: آموزش درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس در دانشگاه‌ها بهانه‌ای است که این ارزش ها بصورت شفاف در کلاس درس به دانشجویان منتقل شود. دکتر دوستار ضمن اشاره به ضرورت تجلیل از چهره‌های ماندگار دفاع مقدس در استان در راستای دوام ارزش های انقلاب گفت: با مشارکت رؤسای دانشگاه‌های استان و استفاده از ظرفیت‌های پژوهشکده گیلان‌شناسی برای مستندسازی و جمع‌آوری آثار خاطرات رزمندگان و فرزندان آنان می‌توان چهره‌های نام آور در حوزه دفاع مقدس در استان را شناسایی و نسبت به گرامیداشت این سرمایه‌های ارزشمند در مناسبات مختلف، اهتمام ورزید. رئیس دانشگاه گیلان ضمن اعلام آمادگی برای برنامه‌ریزی ترویج ارزش‌های انقلاب در میان نسل جوان دانشگاهی، آموزش درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس در دانشگاه‌ها در گلزار شهدای انقلاب، برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی در حوزه دفاع مقدس برای دانشجویان و استادان، انجام پایان نامه و فعالیت‌های دانشجویی به‌ویژه دانشجویان رشته‌های هنر و معماری در حوزه دفاع مقدس و... را از مهمترین اقدامات دانشگاهی در جهت گرامیداشت و ترویج نمادهای انقلاب و دفاع مقدس دانست. دکتر حبیبی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان نیز در این نشست با اشاره به نقش دانشگاه در اشاعه فرهنگ و گفتمان انقلاب گفت: باتوجه به مصوبه آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس جزو دروس عمومی الزامی به دانشگاه‌ها ابلاغ شده و تاکنون استادان نام ‌آشنایی نیز برای ترویج این درس زحمت کشیده‌اند. دکتر حبیبی با اشاره به اهیمت پاسداشت ارزش‌ها و دستاوردهای دفاع مقدس در دانشگاه‌ها گفت: در نیمسال اول سال تحصیلی جاری، درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس به حدود چهار هزار و نهصد دانشجوی گیلانی توسط 28 استاد مجوزدار تدریس شده که برنامه‌ریزی‌های لازم برای جذب و بکارگیری استادان جدید نیز در حال انجام است.

30 06 2024

تأکید بر مراقبت و تأمین سرمایه روانی دانشجویان در سومین نشست شورای سلامت و سبک زندگی

سومین نشست شورای سلامت و سبک زندگی دانشگاه گیلان در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد که در این نشست رئیس دانشگاه گیلان بر مراقبت و تأمین سرمایه روانی دانشجویان تأکید کرد. دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت برنامه‌های پیشگیرانه در حفظ و تأمین سلامت روانی جامعه دانشگاهیان، تعامل معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را با مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه مهم خواند و اجرای برنامه‌های نشاط محور در برهه‌های زمانی خاص و مبتنی بر تقویم روانشناختیِ نرخ مراجعه و مراقبت و تأمین سرمایه روانی دانشجویان را ضروری برشمرد. رئیس شورای سلامت و سبک زندگی دانشگاه گیلان ضمن ضروری دانستن تعامل متقابل و مؤثر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی با عملکرد و اهداف پیشگیرانه مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی، بر لزوم ارائه درس مهارت‌های زندگی و تکمیل کارنامه سلامت دانشجویان در فرایند ثبت نام تأکید کرد. دکتر دوستار همچنین اجرای طرح‌های مرتبط با حوزه و عملکرد مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه همچون طرح پات (پیشگیری از افت تحصیلی) و طرح خدا قوت (هدایت تحصیلی برای امتحانات) را بسیار مهم و مؤثر دانست. دکتر عذرا زبردست رئیس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه نیز در ابتدای این جلسه گزارشی از وضعیت نیم‌رخ روانی دانشگاه در سال ۱۴۰۲ و سه ماهه نخست ۱۴۰۳ و همچنین گزارش مالی سال جاری ارائه کرد و سایر اعضای جلسه نیز به بیان نظرها و دیدگاه های خود پرداختند.

29 06 2024

دانشگاه گیلان در میان بهره ورترین دانشگاه ها از نظر انتشار مقالات بین المللی بر اساس اعلام پایگاه WOS قرار گرفت

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، بنابر اعلام مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دانشگاه گیلان رتبه 8 را در میان 22 دانشگاه جامع با قدمت بالای 40 سال در ایران بر اساس گزارش پایگاه وب آو ساینس، کسب نمود.  در این گزارش، دانشگاه‌ها بر مبنای نظام رتبه بندی ملی ISC در گونه بندی های جامع، صنعتی، علوم کشاورزی، هنر، زیرنظام، غیرانتفاعی و دانشگاه‌های وابسته به دستگاه اجرایی به تفکیک قدمت و نیز به صورت تفصیلی بررسی شده است.  بر اساس 16 شاخص مورد بررسی در این رتبه بندی که مربوط به مقالات منتشر شده در سال 2020 است، دانشگاه گیلان در شاخص های تعداد کل مقالات رتبه 8، تعداد مقالات نشریات Q1 رتبه 9، متوسط ضریب تأثیر رتبه 15، مجموع مقالات در ضریب تأثیر نشریه رتبه 8، مقالات با مشارکت بین المللی رتبه 9، مقالات نمایه نیچر رتبه 8، هم انتشاری صنعت و دانشگاه رتبه 17، سرانه مقالات اعضای هیأت علمی رتبه 10، سرانه مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی رتبه 13، سرانه مقالات Q1 اعضای هیأت علمی رتبه 12، سرانه مقالات Q1 دانشجویان تحصیلات تکمیلی رتبه 14، سرانه مقالات در ضریب تأثیر نشریه اعضای هیأت علمی رتبه 11، سرانه مقالات در ضریب تأثیر نشریه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رتبه 13، سرانه مقالات با مشارکت بین المللی رتبه 12، سرانه مقالات نمایه نیچر رتبه 5 و در سرانه هم انتشاری صنعت و دانشگاه های اعضای هیأت علمی رتبه 19 را کسب کرده است.  

23 06 2024

دانشگاه گیلان در میان دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی پراستناد برتر دنیا قرار گرفت

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و بنا بر اعلام مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، در اعلام آخرین نتایج پایگاه شاخص های اساسی علم (ESI)، دانشگاه گیلان در پنج حوزه موضوعی مهندسی، شیمی، علوم کشاورزی، علوم مواد، علوم گیاهی و جانوری  با 7211 مدرک، 95014 استناد و 43 مقاله برتر، رتبه 27 در میان دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی پراستناد برتر جهان را کسب کرد. بنا بر این گزارش، در بازه زمانی 2014-2024، تعداد 9019 دانشگاه و مؤسسه پژوهشی در تمامی حوزه های موضوعی انتخاب شده اند که 134 دانشگاه و مؤسسه پژوهشی از ایران می باشد. شایان ذکر است پایگاه شاخص های اساسی علم (ESI) یکی از پایگاه های اطلاعاتی مؤسسه کلاریویت آنالیتیکس است که به معرفی پژوهشگران، مؤسسات، انتشارات و کشورهای برتر در حوزه های موضوعی مختلف می پردازد. مؤسسه کلاریویت آنالیتیکس، مؤسسات پراستناد برتر دنیا را در 22 حوزه  شیمی، علوم گیاهی و حیوانی، ایمنی شناسی، زیست شناسی و زیست شیمی، علوم اعصاب و رفتار، زمین شناسی، فیزیک، میکروبیولوژی، روانپزشکی/ روان شناسی، علوم فضا، پزشکی بالینی، ریاضیات، محیط زیست و بوم شناسی، داروشناسی و سم شناسی، اقتصاد و تجارت، علوم رایانه، زیست شناسی مولکولی و ژنتیک، مهندسی، علوم کشاورزی و علوم مواد، علوم اجتماعی، کلیات و چند رشته ای انتخاب می کند. بنابراین در هر حوزه موضوعی، دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی انتخاب شده بیشترین تعداد استنادها را دریافت کرده اند. 

26 06 2024

مدیران جدید دانشگاه منصوب شدند

طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان، دکتر آمنه آقاربیع عضو هیأت علمی گروه معماری به سمت سرپرست دانشکده معماری و هنر، مهندس ناصر حمیدزاده عضو هیأت علمی گروه عمران به سمت سرپرست مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی، دکتر فرشید مهردوست عضو هیأت علمی گروه علوم کامپیوتر به سمت سرپرست مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی، دکتر روح اله منعم عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی به سمت سرپرست مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی، منصوب شدند. شایان ذکر است در مراسم های جداگانه ای، از تلاش های دکتر حسینعلی عابددوست رئیس پیشین دانشکده معماری و هنر، مهندس محمد فرحی تاج مدیر پیشین امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی، دکتر فرید فیضی رئیس پیشین مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی و دکتر مهیار خانی مقدم مدیر پیشین برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی، تقدیر به عمل آمد.  روابط عمومی دانشگاه گیلان ضمن تقدیر از تلاش های مدیران پیشین، برای مدیران جدید منصوب شده، آرزوی موفقیت می نماید.