کتاب "پرورش ماهیان خاویاری" تالیف دکتر بهرام فلاحتکار استاد گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی به چاپ رسید.
ماهیان خاویاری به دلیل داشتن گوشت لذیذ از با ارزش ترین آبزیان جهان محسوب می شوند. تخریب زیستگاه ها و صید بی رویه سبب کاهش ذخایر طبیعی آنها شده و به همین دلیل برخی کشورها به توسعه تکثیر و پرورش این ماهیان ارزشمند در سیستم های مختلف پرورش روی آورده اند. کتاب حاضر بر اساس نیازهای پرورش دهندگان و به سفارش موسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در 6 فصل معرفی گونه های مهم ماهیان خاویاری پرورشی ایران، بخش های مختلف مزرعه پرورش ماهیان خاویاری، آماده سازی استخرها، غذا و تغذیه، عملیات پرورش و بهداشت و بیماری ها به چاپ رسید.